Beeren 3-Pack Heren boxershorts Hugo ass
Beeren 3-Pack Heren boxershorts Hugo ass
3 stuks sportieve heren boxershorts met langere pijpjes, gemaakt van elastisch duurzaam katoen. De taille is afgezet met een elastische tailleband.

Artikelnummer

14-279-ass

€ 32,85
€ 30,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

3 stuks sportieve heren boxershorts met langere pijpjes van Beeren Bodywear, gemaakt van elastisch duurzaam katoen. De taille is afgezet met een elastische tailleband.
 

Kleuren:  Marine, Grijs, Zwart (kleuren vallen niet te kiezen)
Maten:  M, L, XL, XXL
Materiaal: 95% Duurzaam Katoen en 5% Elasthaan

Katoen is de natuurlijke vezel die bij ons het meeste wordt gebruikt. Ter ondersteuning van de aanpassingen en om actief bezig te zijn met een duurzamere toekomst, is BEEREN trots dat zij enkel nog BCI katoen gebruikt, dat het verduurzamen van praktijken op boerderijniveau ondersteunt.

BEEREN is trots dat zij de producten produceert van BCI Katoen en ziet het als een manier om bij te kunnen dragen aan de broodnodige verandering in de katoenindustrie. BCI is 's werelds grootste non-non-profitorganisatie die zich inzet voor een duurzamere toekomst van de katoensector. Om deze missie te bereiken, worden boeren met een BCI-licentie opgeleid om meer ecologisch, sociaal en economisch duurzame productiepraktijken toe te passen. Dit betekent efficiënter omgaan met het gebruik van water, het minimaliseren van het gebruik van chemicaliën en de negatieve effecten van pesticiden en het verbeteren van de levensomstandigheden en de economische ontwikkeling van de katoentelers.